Gladsaxe gangsport

en klub for glade motionsgængere

Lidt om os

Lidt om os.

Vi er en motionsgangforening for glade motionsgænger

(unge og unge, der er blevet lidt ældre)

 

Ingen af vore march- og motionsarrangementer har noget med tidtagning, hurtighed o.s.v. at gøre - vi går eller rettere traver simpelthen, fordi vi - under hyggelige og kammeratlige former godt kan lide at gå/trave kortere eller længere ture.

 

Gladsaxe Gangsport er tilsluttet Dansk Atletikforbund og er her igennem medlem af Danmarks Idræts Forbund. Vi er ligeledes tilsluttet Fællesrepræsentationen af idrætsforeninger i Gladsaxe. (FIG)

Kontingent.

 

Kontingentet for enlige udgør 140,- kr. for et helt år,

men vi har også et familiemedlemskab, der koster 170,- kr. pr. år, dette medlemskab dækker hele husstanden, på samme adresse.

 

For dette kontingent får man mulighed for at deltage i Tirsdag dagture, Sommermotionsture, Stavgang, medlemsmøder, banko, kurser, jule- og sæsonafslutning., deltage i holdmarcher samt andre medlemsaktiviteter i ind– og udland..

 

Man modtager også bladet MOTIONSGANG, der er medlemsblad for de sjællandske gangsports foreninger. Dette blad udkommer 6 gange om året og indeholder blandt andet nyt fra Gladsaxe Gangsport og de øvrige foreninger i bladsamarbejdet.

 

Medlems skabet giver også mulighed for at deltage i Dansk Atletikforbunds gangarrangementer, såsom kurser og motionsture i ind- og udlandet.